5. Montage

Normaal gesproken hanteren wij een levertijd van zo’n 5 a 6 weken vanaf het moment dat de kast in productie is genomen. Minimaal een maand van te voren zullen wij met u de montagedatum afspreken. Het is afhankelijk van de grootte van de kast hoe lang het monteren van uw kast in beslag neemt. Tijdens de montage dekken wij alles netjes af en na montage leveren wij de kast schoon aan u op en nemen wij natuurlijk alle rommel met ons mee!

 • 1. Offerte

  Leuk dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten! Uiteraard maken wij graag een offerte voor u. Dit kan middels een bezoek aan onze showroom, een afspraak bij u […]

 • 2. Akkoord

  Bevalt de uitgebrachte offerte en wilt u met ons in zee gaan? Dan maken wij een inmeetafspraak met u. Dit kan in de meeste gevallen al binnen één werkweek.

 • 3. Inmeten

  Wij zorgen ervoor dat alles juist en professioneel is ingemeten door middel van lasers en meetapparatuur. Dit valt logischerwijs onder onze verantwoordelijkheid.

 • 4. Controle

  Naar aanleiding van de meting wordt er een technische tekening gemaakt welke wij aan u voorleggen ter controle. Eventuele meer- of minderwerken worden uiteraard met u gecommuniceerd. Als de kast […]

 • WERKWIJZE

  Bij Prestige Kasten & Meer is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u goed adviseren welke soort kast het meeste bij uw vraag past.