Taatsdeuren

De taatsdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van uw entree. Als de ruimte het toelaat geven dubbele taatsdeuren de ruimte ook een luxe en royale uitstraling! In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De taatsdeuren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, vlakverdelingen en glassoorten waardoor elke deur weer uniek is!

 • Scheidingswanden

  Onze industriële wanden zijn perfect te gebruiken als roomdivider, wand voor naast de trap of in combinatie met een taats- of schuifdeur. Wilt u eenvoudig een aparte ruimte of een […]

 • Deuren met kozijn

  De ‘standaard’ deur zoals iedereen hem kent. Het strakke design maken de deuren een eyecatcher in vrijwel elk interieur! Inclusief bijpassend kozijn en in vele uitvoeringen mogelijk.

 • Schuifdeuren

  Het gebruik van industriële schuifdeuren kan een stijlvolle oplossing zijn voor in uw woning. Schuifdeuren hebben als groot voordeel dat er geen ruimte benodigd voor de draaiing van de deur. […]

 • INDUSTRIËLE DEUREN

  Bij Prestige Kasten & Meer is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u goed adviseren welke soort kast het meeste bij uw vraag past.