Schuifdeuren

Het gebruik van industriële schuifdeuren kan een stijlvolle oplossing zijn voor in uw woning. Schuifdeuren hebben als groot voordeel dat er geen ruimte benodigd voor de draaiing van de deur. Afhankelijk van de ruimte, de grootte van het deurgat en uw persoonlijke wens, kan er gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren.

 • Scheidingswanden

  Onze industriële wanden zijn perfect te gebruiken als roomdivider, wand voor naast de trap of in combinatie met een taats- of schuifdeur. Wilt u eenvoudig een aparte ruimte of een […]

 • Deuren met kozijn

  De ‘standaard’ deur zoals iedereen hem kent. Het strakke design maken de deuren een eyecatcher in vrijwel elk interieur! Inclusief bijpassend kozijn en in vele uitvoeringen mogelijk.

 • Taatsdeuren

  De taatsdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van uw entree. Als de ruimte het toelaat geven dubbele taatsdeuren de ruimte ook een luxe […]

 • INDUSTRIËLE DEUREN

  Bij Prestige Kasten & Meer is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u goed adviseren welke soort kast het meeste bij uw vraag past.