Scheidingswanden

Onze industriële wanden zijn perfect te gebruiken als roomdivider, wand voor naast de trap of in combinatie met een taats- of schuifdeur. Wilt u eenvoudig een aparte ruimte of een hoekje creëren, maar toch profiteren van de mooie lichtinval? Dan is een industriële wand de perfecte oplossing. Door mat glas te gebruiken is ook behoud van privacy mogelijk!

 • Deuren met kozijn

  De ‘standaard’ deur zoals iedereen hem kent. Het strakke design maken de deuren een eyecatcher in vrijwel elk interieur! Inclusief bijpassend kozijn en in vele uitvoeringen mogelijk.

 • Schuifdeuren

  Het gebruik van industriële schuifdeuren kan een stijlvolle oplossing zijn voor in uw woning. Schuifdeuren hebben als groot voordeel dat er geen ruimte benodigd voor de draaiing van de deur. […]

 • Taatsdeuren

  De taatsdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van uw entree. Als de ruimte het toelaat geven dubbele taatsdeuren de ruimte ook een luxe […]

 • INDUSTRIËLE DEUREN

  Bij Prestige Kasten & Meer is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u goed adviseren welke soort kast het meeste bij uw vraag past.